Wat ik voor je kan doen

 

1. ‘MIJN DIRECTIE’/ EXECUTIVE TEAMCOACHING.
Als coach help ik je de cohesie van je leiderschapsteam te versterken en samen de motor van verandering te worden. Ik creëer een veilige plek om van elkaar te leren en er voor elkaar te zijn.  Het liefst werk ik aan korte verrassende interventies, waar jullie als team iets aan hebben. Zo help ik jullie vooruit.

2.  PIT-STOPS/BIJEENKOMSTEN VOOR LEIDERS >
Ik help jouw leidinggevenden om verandering mogelijk te maken. Door met hen inspirerende leiderschapsbijeenkomsten te organiseren, waarin vragen over leiderschap bij verandering centraal staan. Om zo als leidinggevenden van elkaar te elkaar te leren en het gewenste leiderschap toe te passen.

3. DOORBRAKEN MAKEN/CONFLICTCOACHING.
Problemen zijn onvermijdelijk. Er is geen ontwikkeling zonder conflict. Ik  kan je helpen bij het navigeren door moeilijke situaties, zodat problemen niet escaleren en kansen zich snel voordoen. Zo voorkom je dat je goede mensen verliest aan slechte conflicten. Voor mij is een conflict gewoon een verkeerd begrepen verandering. Ik werk verontschuldigend om ervoor te zorgen dat conflicten worden begrepen. Dat werkt.

 

 

Icoon voor Geverifieerd door de community