IK & DE ANDER

Een manager geeft je het gevoel belangrijk te zijn.
Een leider geeft me het gevoel dat ik belangrijk ben.

Als we medewerkers langdurig bij ons willen houden, is het belangrijk om ze het gevoel te geven dat ze ertoe doen en dat we om ze geven. Vervolgens is het belangrijk om samen uit te zoeken wat onze klanten nu ├ęcht van ons willen. Zo kunnen we elkaar versterken en leren dat je belangrijk bent. Wie ben ik voor jou en wie ben jij voor mij?
Na 25 jaar ben ik teruggekeerd naar dit klassieke thema van mijn vak: autonomie. Van daaruit heb ik een concept ontwikkeld dat tot doel heeft je te laten ervaren wie je bent in relatie tot anderen. Het begint bij je eigen verlangen, maar denk ook na over hoe je je voelt als onderdeel van de totale organisatie en wat de organisatie van je verwacht. Want jij kan iets in beweging zetten!

Wanneer?

 

Werkwijze